Profilering på Internett

Optima Media AS er et digitalt reklamebyrå som utvikler funksjonelle websider tilrettelagt for e-handel med moderne design tilpasset mobil. Vi har spesialisert oss på utvikling, drift og support av websider med WordPress og WooCommerce.
Optima Media AS har god fageleg kompetanse og kvalitet på produktet dei leverer. Dei strekker seg langt for og gjere det beste for kundane sine. Dei er positive og det er aldri eit nei. Hallinglaft er avhenge av ei god nettside, og me er glade me valgte Optima, me anbefaler gjerne dei, om du treng hjelp med nettside.
Ove Rygg

Daglig leder, Hallinglaft AS

Profiler deg online

WEBSIDE MED WORDPRESS

Mer enn 20 års erfaring

Selg produkter online

NETTBUTIKK MED WOOCOMMERCE

Innovative løsninger

Drift og hosting

MODERNE WEBHOTELL

Fokus på sikkerhet

Exchange. POP. IMAP

DOMENE OG E-POST

Raskt, trygt og sikkert

Vi hjelper deg

GRATIS SUPPORT

Dedikert kontaktperson

Vil du vite mer?

Still oss et spørsmål!

Profilering på Internett

Optima Media AS er et digitalt reklamebyrå som hjelper bedrifter med profilering på Internett

Digital profil

Digital profil

Er din virksomhet riktig kledd for den digitale hverdagen? Websiden er for mange det første møtet med ditt firma. Vi kan sørge for at dine kunder får et positivt inntrykk av deg og bedriften din på Internett.

Digital strategi

Digital strategi

Hvorfor er din virksomhet på Internett? Ønsker du at kundene dine skal besøke din fysiske butikk har du sikkert en målsetting om å holde lokalene rene og presentable, det samme gjelder ditt virtuelle rom.

Digital kommunikasjon

Digital kommunikasjon

Hvilket inntrykk får kundene av din virksomhet på Internett? Sørg for at dine kunder forstår hva du formidler på nett. Vi kan hjelpe deg å lage innhold som konverterer dine besøkende til å bli kunder.

VI KAN HJELPE DEG MED PROFILERING PÅ INTERNETT

Pin It on Pinterest