Hallingdal Bilpleie

Den beste pleie for din bil

Fjellfrisk

Fjellfrisk kan hjelpe deg med utmattelsessymptomer og ubalanser i stoffskiftet.

Gol Optikk

Din lokale optiker på Gol i Hallingdal med online bestilling av linser

Japoniis Sushi

Bestill sushi online i nettbutikken til denne flotte restauranten på Røa

Se våre siste referanser

Hallingdal Klima

Hallingdal Klima

Hallingdal Klima er autorisert forhandler av luft-luft varmepumper til bolighus, hytter og bedrifter i Hallingdal

Rørservice Nesbyen

Rørservice Nesbyen

Et lokalt rørleggerfirma med primært Hallingdal og nærliggende dalføre som arbeidsområde.

Gol Installasjon

Gol Installasjon

En moderne installasjonsbedrift med hele Hallingdal som kundeområde

Hallinglaft

Hallinglaft

Hallinglaft tilbyr byggtjenester, rehabilitering og restaurering i Hallingdal

Japoniis Sushi

Japoniis Sushi

Bestill sushi online i nettbutikken til denne flotte restauranten på Røa

Gol Optikk

Gol Optikk

Din lokale optiker på Gol i Hallingdal med online bestilling av linser

Fjellfrisk

Fjellfrisk

Fjellfrisk kan hjelpe deg med utmattelsessymptomer og ubalanser i stoffskiftet.

Se hva våre kunder sier om oss

Siden tidlig 2000 har vi hjulpet mer enn 1 000 firmaer med profilering på Internett og vi er 100% trygge på at vi også kan hjelpe deg med å profilere ditt firma på Internett.

Jeg er kjempe fornøyd med Websiden Optima Media har laget til meg.

Torstein Asgrimsplass

Daglig leder, Hallingdal Bilpleie

Jeg er kjempefornøyd med hjelpen jeg har fått av Håvard og Jørn til å lage ny hjemmeside til Fjellfrisk. De er proffe, løsningsorienterte og veldig hyggelige å jobbe sammen med. Tommel opp til de gutta fra meg

Tone Søndmør

Daglig leder, Fjellfrisk

Vi er veldig fornøyd med både layout, løsninger på våre nettsider og service fra Optima Media. Jørn og Håvard er serviceinnstilte og lette å samarbeide med. Vi har fått en webside som presenterer skisenteret vårt på en flott måte. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger. Optima Media er et trygt valg.

Sonja og Lars

Daglig leder, Golsfjellet Alpinsenter AS

Vi valgte Optima Media til å hjelpe oss med vår nye profil og hjemmeside for å støtte lokalt næringsliv på Gol, og har ikke angret på vårt valg. Vi har fått en løsning vi er veldig fornøyd med, og føler at Optima i hele prosessen lytter til våre behov og finner løsninger som passer. Vi kan trygt anbefale Optima Media videre.

Sissel Bjørøen

Daglig leder, Visit Gol

Slarverennet trengte oppgradering av nettsiden, og Optima Media har gjort jobben kjapt og bra! Prosessen gikk veldig greit fra skisse til ferdig publisert nettside. På under en måned hadde vi alt klart. Optima Media kan virkelig anbefales videre til andre kunder. Vi er i alle fall strålende fornøyde!

Anne-Lise H. Dokken

Web og økonomiansvarlig, Slarverennet

Dere har vist lydhørhet og engasjement for å gjenspeile min bedrift. WordPress og kompetansen som Optima Media bidrog med gjorde det mulig å gjennomføre tanker til virkelighet. Jeg syns i dag at hjemmesiden puster friskhet og tilstedeværelse. Vurder selv og gi gjerne en tilbakemelding.
Anders Carlbom

Daglig leder, Gol Kjøl og Frys AS

Da vi skulle ha ny nettside falt selvfølgelig valget på vår kjære nabo over veien; Optima Media. -Og vi har ikke angret et eneste sekund: løsningsorienterte, raske og ikke minst tålmodige – vi anbefaler Optima Media videre på det varmeste!

Ida Kristine Løvold

Daglig leder, Gol Optikk AS

Vi var kommet til et veiskille mht valg av løsning og leverandør for å få ei hjemmeside som var mer ”i tiden”, og som også kunne fungere godt på mobiltelefonen. Vi ønsket også å benytte lokal aktør dersom dette var mulig. Etter dialog med Optima Media, tok vi valget og fikk de til å bygge opp ei helt ny hjemmeside i WordPress. Vi fikk tilpasset hjemmesiden opp imot Boligpartner sin profil som var vårt ønske. Dette ble løst på en god måte, og vi er veldig godt fornøyde med resultatet. Hjemmesida fungerer bra etter våre forventninger, og vi håper også brukerne av sida synes det samme.

Per-Egil Rese

Daglig leder, Bygg Team

Optima Media ga oss nettsiden vi var på utkikk etter. De leverte et produkt som var meget flott å se på, lett å bruke, og samtidig var meget tidsriktig og moderne. Vi er også veldig fornøyd med samarbeidet under oppbygningen av siden, og oppfølgingen i etterkant.
Vi i Gol Installasjon AS anbefaler Optima Media på det sterkeste!

Ørjan Gran

Daglig leder, Gol Installasjon AS

Optima media as har god fageleg kompetanse og kvalitet på produktet dei leverer. Dei strekker seg langt for og gjere det beste for kundane sine. Dei er positive og det er aldri eit nei. Hallinglaft er avhenge av ei god nettside, og me er glade me valgte Optima, me anbefaler gjerne dei, om du treng hjelp med nettside.

Ove Rygg

Daglig leder, Hallinglaft AS

Vi trenger din hjelp til å bli bedre

Hva synes du om Optima Media AS?

Er din virksomhet riktig kledd for den digitale hverdagen? Websiden er for mange det første møtet med ditt firma. Vi kan sørge for at dine kunder får et positivt inntrykk av deg og bedriften din på Internett.
Håvard Eiklid

Daglig leder, Optima Media AS

VI KAN HJELPE DEG MED PROFILERING PÅ INTERNETT

Pin It on Pinterest