Vi lager enkle og funksjonelle websider som er morsomme å jobbe med

Optima Media AS er et digitalt reklamebyrå som hjelper virksomheter med profilering på Internett. Våre hovedtjenester er digital strategi, digital kommunikasjon og digital profil. Vi har spesialisert oss på utvikling og drift av websider med WordPress.

Ditt Optima Team

Vi er tre glade karer som elsker å jobbe med web. Vi har en allsidig og spennende bakgrunn som gjør at vi kan gi våre kunder en best mulig løsning for at de skal lykkes med profilering på Internett.

Jørn har lang erfaring innen salg, profilering og verdiskaping i bedrifter. Siden 2004 har han jobbet med webløsninger og videreført sine erfaringer til bedrifter som ønsker vekst ved å profilere seg på nett. Jørn er mannen du skal prate med for å kartlegge ditt behov. JØRN ØSTRO

Salg og support

Håvard har jobbet med webløsninger siden 1997 og har en lidenskapelig interesse for faget. Håvard har den tekniske bakgrunnen og en god forretningsforståelse som gjør at du kan få den løsningen du trenger for å profilere dine tjenester best mulig på Internett. HÅVARD EIKLID

Teknisk ansvarlig

Frode har utdannelse innen økonomi/markedsføring fra Norge i tillegg til Hospitality Management fra USA. Frode har vært Salgssjef på Skogstad Hotell fra 2010 til 2013, drevet eget eventfirma og vært daglig leder for Gol Reisemål fra 2014 til 2017. FRODE BJELLAND

Salg og support

Lag din egen
webside eller nettbutikk!
Prøv gratis i 30 dager!

Demoen leveres klar til bruk med moderne mobilvennlig designmal, eksempelinnhold og sidemaler som gjør det raskt og enkelt å legge inn ditt eget innhold. Du kan bygge din egen webside eller nettbutikk helt gratis og uforpliktende i 30 dager før du bestemmer deg for å bestille.

Se hva våre kunder synes om oss

 • Optima Media ga oss nettsiden vi var på utkikk etter. De leverte et produkt som var meget flott å se på, lett å bruke, og samtidig var meget tidsriktig og moderne. Vi er også veldig fornøyd med samarbeidet under oppbygningen av siden, og oppfølgingen i etterkant. Vi i Gol Installasjon AS anbefaler Optima Media på det sterkeste!
  Ørjan Gran
 • Slarverennet trengte oppgradering av nettsiden, og Optima Media har gjort jobben kjapt og bra! Prosessen gikk veldig greit fra skisse til ferdig publisert nettside. På under en måned hadde vi alt klart. Optima Media kan virkelig anbefales videre til andre kunder. Vi er i alle fall strålende fornøyde!
  Anne-Lise H. Dokken
 • Vi er veldig fornøyd med både layout, løsninger på våre nettsider og service fra Optima Media. Jørn og Håvard er serviceinnstilte og lette å samarbeide med. Vi har fått en webside som presenterer skisenteret vårt på en flott måte. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger. Optima Media er et trygt valg.
  Sonja og Lars
 • Vi var kommet til et veiskille mht valg av løsning og leverandør for å få ei hjemmeside som var mer ”i tiden”, og som også kunne fungere godt på mobiltelefonen. Etter dialog med Optima Media, tok vi valget og fikk de til å bygge opp ei helt ny hjemmeside i WordPress. Vi fikk tilpasset hjemmesiden opp imot Boligpartner sin profil som var vårt ønske.
  Per-Egil Rese
 • Jeg er kjempefornøyd med hjelpen jeg har fått av Håvard og Jørn til å lage ny hjemmeside til Fjellfrisk. De er proffe, løsningsorienterte og veldig hyggelige å jobbe sammen med. Tommel opp til de gutta fra meg 🙂
  Tone Søndmør
 • Dere har vist lydhørhet og engasjement for å gjenspeile min bedrift. WordPress og kompetansen som Optima Media bidrog med gjorde det mulig å gjennomføre tanker til virkelighet. Jeg syns i dag at hjemmesiden puster friskhet og tilstedeværelse. Vurder selv og gi gjerne en tilbakemelding.
  Anders Carlbom
 • Vi valgte Optima Media til å hjelpe oss med vår nye profil og hjemmeside for å støtte lokalt næringsliv på Gol, og har ikke angret på vårt valg. Vi har fått en løsning vi er veldig fornøyd med, og føler at Optima i hele prosessen lytter til våre behov og finner løsninger som passer. Vi kan trygt anbefale Optima Media videre.
  Sissel Bjørøen
 • Optima media as har god fageleg kompetanse og kvalitet på produktet dei leverer. Dei strekker seg langt for og gjere det beste for kundane sine. Dei er positive og det er aldri eit nei. Hallinglaft er avhenge av ei god nettside, og me er glade me valgte Optima, me anbefaler gjerne dei, om du treng hjelp med nettside.
  Ove Rygg
 • Da vi skulle ha ny nettside falt selvfølgelig valget på vår kjære nabo over veien; Optima Media. -Og vi har ikke angret et eneste sekund: løsningsorienterte, raske og ikke minst tålmodige - vi anbefaler Optima Media videre på det varmeste!
  Ida Kristine Løvold
cog