Innhold

«Content is king» er et godt uttrykk som du bør merke deg. Det holder ikke å rable ned noen få ord, sørg for at dine kunder får den informasjonen de forventer. Vi kan hjelpe deg å lage innhold som konverterer dine besøkende til å bli kunder.
v

Budskap

Skyt ikke budbringeren sa de i gamle dager, dette gjelder fortsatt, dine kunder kan med et tasteklikk søke seg til en annen leverandør med et budskap som treffer de bedre. Sørg for at dine kunder forstår hva du formidler på nett.

Synlighet

Uansett hvor bra innhold du har skrevet, med et budskap klarere enn vann, hjelper det lite om du ikke når frem til mottagerne. Vi kan sørge for at din webside blir synlig for dine kunder, her er det mange fallgroper og få snarveier, vi vet hvilke.

Trenger du hjelp med digital kommunikasjon?

Optima Media AS er et digitalt reklamebyrå som hjelper virksomheter med profilering på Internett. Våre hovedtjenester er digital strategi, digital kommunikasjon og digital profil. Vi har spesialisert oss på utvikling, support og drift av websider med WordPress og WooCommerce.

Denne websiden benytter cookies for å gi innhold et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Du kan velge om du ønsker å vise nettstedet med eller uten cookies.