Digital kommunikasjon

Hvilket inntrykk får kundene av din virksomhet på Internett? Sørg for at dine kunder forstår hva du formidler på nett. Vi kan hjelpe deg å lage innhold som konverterer dine besøkende til å bli kunder.

j

Innhold

«Content is king» er et godt uttrykk som du bør merke deg. Det holder ikke å rable ned noen få ord, sørg for at dine kunder får den informasjonen de forventer. Vi kan hjelpe deg å lage innhold som konverterer besøkende til kunder.
w

Budskap

Skyt ikke budbringeren sa de i gamle dager, dette gjelder fortsatt, dine kunder kan med et tasteklikk søke seg til en annen leverandør med et budskap som treffer de bedre. Sørg for at dine kunder forstår hva du formidler på nett.
U

Synlighet

Uansett hvor bra innhold du har skrevet, med budskap klarere enn vann, hjelper det lite om du ikke når mottagerne. Vi kan sørge for at din webside blir synlig for dine kunder, her er det mange fallgroper og få snarveier, vi vet hvilke.

Profilering på Internett

Optima Media AS er et digitalt reklamebyrå som hjelper bedrifter med profilering på Internett

Digital profil

Digital profil

Er din virksomhet riktig kledd for den digitale hverdagen? Websiden er for mange det første møtet med ditt firma. Vi kan sørge for at dine kunder får et positivt inntrykk av deg og bedriften din på Internett.

Digital strategi

Digital strategi

Hvorfor er din virksomhet på Internett? Ønsker du at kundene dine skal besøke din fysiske butikk har du sikkert en målsetting om å holde lokalene rene og presentable, det samme gjelder ditt virtuelle rom.

Pin It on Pinterest