Digital profil

Er din virksomhet riktig kledd for den digitale hverdagen? Websiden er for mange det første møtet med ditt firma. Vi kan sørge for at dine kunder får et positivt inntrykk av deg og bedriften din på Internett.

Webside

Websiden er for mange det første møtet med din virksomhet. Vi kan sørge for at dine kunder får et positivt inntrykk av deg og din virksomhet på Internett.

Nettbutikk

Handel på Internett har blitt dagligdags for veldig mange. Det er viktig å skape tillit og interesse blant de besøkende. Det visuelle inntrykket betyr mer enn du tror.

Sosiale media

Sosiale media er et fint supplement til websiden. Det er mange små ting som er avgjørende for at dine kunder vil følge nettopp deg. Vi kan hjelpe deg raskt i gang.

Profilering på Internett

Optima Media AS er et digitalt reklamebyrå som hjelper bedrifter med profilering på Internett

Digital strategi

Digital strategi

Hvorfor er din virksomhet på Internett? Ønsker du at kundene dine skal besøke din fysiske butikk har du sikkert en målsetting om å holde lokalene rene og presentable, det samme gjelder ditt virtuelle rom.

Digital kommunikasjon

Digital kommunikasjon

Hvilket inntrykk får kundene av din virksomhet på Internett? Sørg for at dine kunder forstår hva du formidler på nett. Vi kan hjelpe deg å lage innhold som konverterer dine besøkende til å bli kunder.

Pin It on Pinterest