Integrere nettbutikken din med Amazon?

Verdens største salgskanal lanserer snart i Norge, og det er flere grunner til du bør utnytte mulighetene det gir deg!

Amazon banker på døra, og vil uten tvil påvirke store deler av bransjen på både godt og vondt når de lanserer i Norge.

For deg som driver butikk og/eller nettbutikk vil dette «lokomotivet» påvirke deg uansett om du liker det eller ikke. Trolig er den beste løsningen å utnytte mulighetene dette gir, da mange av kundene dine etterhvert vil starte handelen sin på amazon.

For de som av prisnsipp eller av andre grunner ikke handler på amazon, så er det en stor fordel at du har enten deler av, eller hele av varesortimentet ditt tilgjengelig i en nettbutikk da mange av disse uansett vil ønske å handle på nett.

Husk at dette også gjelder deg som ønsker å betjene lokale kunder på en best mulig måte!

Den største fordelen av å selge både på amazon og i egen nettbutikk er naturlig nok økt ordretilgang og omsetning, men det medfører også mer arbeid når du må vedlikeholde 2 salgskanaler. Hva om nettbutikken din utvekslet data med amazon, slik at produktdata, varelager og ordrehåndtering var i synk?

Det er her «Amazon Integrasjon For WooCommerce» kommer inn. Endringene du gjør (produktpris, produktmengde og mer) i WooCommerce-nettbutikken din vil automatisk reflekteres på Amazon.

Installasjon og oppsett: kr 4.990,-
Oppdateringer og vedlikehold pr år: kr 1.990,-

Vil du vite mer?
Kontaktskjema

Send oss en melding!

Jørn har lang erfaring innen salg, profilering og verdiskaping i bedrifter. Siden 2004 har han jobbet med webløsninger og videreført sine erfaringer til bedrifter som ønsker vekst ved å profilere seg på nett. Jørn er mannen du skal prate med for å kartlegge dine behov.
Jørn kan hjelpe deg

Relaterte innlegg

Pin It on Pinterest