Hva må gjøres etter din nye nettbutikk har gått live?

Først og fremst ønsker vi å gratulere deg med dine nye flotte nettbutikk. Finn frem champagnen og ta et velfortjent glass.

Hva skjer etter lansering av den nye nettbutikken din?

  1. Ta en siste kvalitets sjekk av innhold og sørg for at det ikke har sneket seg inn stavefeil her og der.
  2. Test alle kontaktskjemaer og se at mailene kommer til riktig adresse.
  3. Sørg for at alle linker fungerer og rett opp de som evt er feil.
  4. Test at kjøpeprosessen fungerer med alle betalingsmetoder og sjekk at mailer blir sendt til riktig adresse. 
  5. Sørg for at nettstedet samler inn informasjon, lagrer informasjon, benytter cookies og informerer om bedriftens retningslinjer for personvern iht de nye personvernregler som kom 25. mai 2018 

Vil du vite mer?

Still oss et spørsmål!

Jørn har lang erfaring innen salg, profilering og verdiskaping i bedrifter. Siden 2004 har han jobbet med webløsninger og videreført sine erfaringer til bedrifter som ønsker vekst ved å profilere seg på nett. Jørn er mannen du skal prate med for å kartlegge dine behov.

Relaterte innlegg

Raskt i gang med webside fra Optima Media

Raskt i gang med webside fra Optima Media

Vi har laget websider med WordPress siden 2014. I starten testet vi ulike designtemaer og fikk en god oversikt over hva som ble laget til WordPress. Det var et designtema som skilte seg ut fra mengden og vi har holdt oss til dette siden. DIVI – Det mest populære WordPress designtemaet i verden.

Raskt i gang med nettbutikk fra Optima Media

Raskt i gang med nettbutikk fra Optima Media

Vi har laget nettbutikker med WordPress og WooCommerce siden 2014. Hos Optima Media AS er du sikret den nyeste teknologien som finnes på markedet. Med over 20 års erfaring vet vi hva våre kunder trenger og vi vet hvordan det skal konfigureres.

Hva må gjøres før din nye webside kan gå live?

Hva må gjøres før din nye webside kan gå live?

Du kan velge hvor mye av jobben du ønsker å gjøre selv eller sette bort til oss underveis i prosjektet. Vi har en fleksibel prismodell som gjør at du kan få akkurat den websiden du ønsker iht ditt budsjett.

Hva må gjøres før din nye nettbutikk kan gå live?

Hva må gjøres før din nye nettbutikk kan gå live?

Du kan velge hvor mye av jobben du ønsker å gjøre selv eller sette bort til oss underveis i prosjektet. Vi har en fleksibel prismodell som gjør at du kan få akkurat den nettbutikken du ønsker iht ditt budsjett.

Pin It on Pinterest