Fjellfrisk

Fjellfrisk

Fjellfrisk kan hjelpe deg med utmattelsessymptomer og ubalanser i stoffskiftet.

Gol Optikk

Gol Optikk

Din lokale optiker på Gol i Hallingdal med online bestilling av linser

Japoniis Sushi

Japoniis Sushi

Bestill sushi online i nettbutikken til denne flotte restauranten på Røa

Hallinglaft AS

Hallinglaft AS

Hallinglaft tilbyr byggtjenester, rehabilitering og restaurering i Hallingdal

Rørservice Nesbyen AS

Rørservice Nesbyen AS

Et lokalt rørleggerfirma med primært Hallingdal og nærliggende dalføre som arbeidsområde.

Websider laget av Optima Media AS hjelper deg med profilering på Internett

Siden tidlig 2000 har vi hjulpet mer enn 1 000 firmaer med profilering på Internett og vi er 100% trygge på at vi også kan hjelpe deg med å profilere ditt firma på Internett.

Da vi skulle ha ny nettside falt selvfølgelig valget på vår kjære nabo over veien; Optima Media. -Og vi har ikke angret et eneste sekund: løsningsorienterte, raske og ikke minst tålmodige – vi anbefaler Optima Media videre på det varmeste!

Ida Kristine Løvold

Daglig leder og Optiker, Gol Optikk AS

Vi valgte Optima Media til å hjelpe oss med vår nye profil og hjemmeside for å støtte lokalt næringsliv på Gol, og har ikke angret på vårt valg. Vi har fått en løsning vi er veldig fornøyd med, og føler at Optima i hele prosessen lytter til våre behov og finner løsninger som passer. Vi kan trygt anbefale Optima Media videre.

Sissel Bjørøen

Daglig leder, Visit Gol

Optima media as har god fageleg kompetanse og kvalitet på produktet dei leverer. Dei strekker seg langt for og gjere det beste for kundane sine. Dei er positive og det er aldri eit nei. Hallinglaft er avhenge av ei god nettside, og me er glade me valgte Optima, me anbefaler gjerne dei, om du treng hjelp med nettside.

Ove Rygg

Daglig leder, Hallinglaft AS

Dere har vist lydhørhet og engasjement for å gjenspeile min bedrift. WordPress og kompetansen som Optima Media bidrog med gjorde det mulig å gjennomføre tanker til virkelighet. Jeg syns i dag at hjemmesiden puster friskhet og tilstedeværelse. Vurder selv og gi gjerne en tilbakemelding.

Anders Carlbom

Daglig leder, Gol Kjøl og Frys AS

Vi var kommet til et veiskille mht valg av løsning og leverandør for å få ei hjemmeside som var mer ”i tiden”, og som også kunne fungere godt på mobiltelefonen. Vi ønsket også å benytte lokal aktør dersom dette var mulig. Etter dialog med Optima Media, tok vi valget og fikk de til å bygge opp ei helt ny hjemmeside i WordPress. Vi fikk tilpasset hjemmesiden opp imot Boligpartner sin profil som var vårt ønske. Dette ble løst på en god måte, og vi er veldig godt fornøyde med resultatet. Hjemmesida fungerer bra etter våre forventninger, og vi håper også brukerne av sida synes det samme.

Per-Egil Rese

Daglig leder, Bygg Team

Jeg er kjempefornøyd med hjelpen jeg har fått av Håvard og Jørn til å lage ny hjemmeside til Fjellfrisk. De er proffe, løsningsorienterte og veldig hyggelige å jobbe sammen med. Tommel opp til de gutta fra meg 🙂

Tone Søndmør

Daglig leder, Fjellfrisk

Optima Media ga oss nettsiden vi var på utkikk etter. De leverte et produkt som var meget flott å se på, lett å bruke, og samtidig var meget tidsriktig og moderne. Vi er også veldig fornøyd med samarbeidet under oppbygningen av siden, og oppfølgingen i etterkant.
Vi i Gol Installasjon AS anbefaler Optima Media på det sterkeste!

Ørjan Gran

Daglig leder, Gol Installasjon AS

Slarverennet trengte oppgradering av nettsiden, og Optima Media har gjort jobben kjapt og bra! Prosessen gikk veldig greit fra skisse til ferdig publisert nettside. På under en måned hadde vi alt klart. Optima Media kan virkelig anbefales videre til andre kunder. Vi er i alle fall strålende fornøyde!

Anne-Lise H. Dokken

Web og økonomiansvarlig, Slarverennet

Vi er veldig fornøyd med både layout, løsninger på våre nettsider og service fra Optima Media. Jørn og Håvard er serviceinnstilte og lette å samarbeide med. Vi har fått en webside som presenterer skisenteret vårt på en flott måte. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger. Optima Media er et trygt valg.

Sonja og Lars

Daglig leder, Golsfjellet Alpinsenter AS

Kontakt oss for tilbud på webside

Optima Media AS
Sentrumsveien 130
N-3550 Gol

Tlf: +47 31 00 47 40
post@optimamedia.no

Google kart
Facebook
Instagram

Denne websiden benytter cookies for å gi innhold et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Du kan velge om du ønsker å vise nettstedet med eller uten cookies.