Vår målsetting

Optima Media AS skal være den foretrukne leverandør for virksomheter som profilerer seg på Internett. Optima Media AS skal være en trygg og langsiktig samarbeidspartner til små og mellomstore bedrifter som tilbyr tjenester innen profilering.

Vi har verdens beste kunder

Se hva de synes om oss

 • Da vi skulle ha ny nettside falt selvfølgelig valget på vår kjære nabo over veien; Optima Media. -Og vi har ikke angret et eneste sekund: løsningsorienterte, raske og ikke minst tålmodige - vi anbefaler Optima Media videre på det varmeste!
  Ida Kristine Løvold
  Daglig leder og Optiker
 • Vi valgte Optima Media til å hjelpe oss med vår nye profil og hjemmeside for å støtte lokalt næringsliv på Gol, og har ikke angret på vårt valg. Vi har fått en løsning vi er veldig fornøyd med, og føler at Optima i hele prosessen lytter til våre behov og finner løsninger som passer. Vi kan trygt anbefale Optima Media videre.
  Sissel Bjørøen
  Daglig leder
 • Optima media as har god fageleg kompetanse og kvalitet på produktet dei leverer. Dei strekker seg langt for og gjere det beste for kundane sine. Dei er positive og det er aldri eit nei. Hallinglaft er avhenge av ei god nettside, og me er glade me valgte Optima, me anbefaler gjerne dei, om du treng hjelp med nettside.
  Ove Rygg
  Daglig leder
 • Dere har vist lydhørhet og engasjement for å gjenspeile min bedrift. WordPress og kompetansen som Optima Media bidrog med gjorde det mulig å gjennomføre tanker til virkelighet. Jeg syns i dag at hjemmesiden puster friskhet og tilstedeværelse. Vurder selv og gi gjerne en tilbakemelding.
  Anders Carlbom
  Daglig leder
 • Vi er veldig fornøyd med både layout, løsninger på våre nettsider og service fra Optima Media. Jørn og Håvard er serviceinnstilte og lette å samarbeide med. Vi har fått en webside som presenterer skisenteret vårt på en flott måte. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger. Optima Media er et trygt valg.
  Sonja og Lars
  Daglig leder
 • Vi var kommet til et veiskille mht valg av løsning og leverandør for å få ei hjemmeside som var mer ”i tiden”, og som også kunne fungere godt på mobiltelefonen. Etter dialog med Optima Media, tok vi valget og fikk de til å bygge opp ei helt ny hjemmeside i WordPress. Vi fikk tilpasset hjemmesiden opp imot Boligpartner sin profil som var vårt ønske.
  Per-Egil Rese
  Daglig leder
 • Jeg er kjempefornøyd med hjelpen jeg har fått av Håvard og Jørn til å lage ny hjemmeside til Fjellfrisk. De er proffe, løsningsorienterte og veldig hyggelige å jobbe sammen med. Tommel opp til de gutta fra meg 🙂
  Tone Søndmør
 • Slarverennet trengte oppgradering av nettsiden, og Optima Media har gjort jobben kjapt og bra! Prosessen gikk veldig greit fra skisse til ferdig publisert nettside. På under en måned hadde vi alt klart. Optima Media kan virkelig anbefales videre til andre kunder. Vi er i alle fall strålende fornøyde!
  Anne-Lise H. Dokken
  Web og økonomiansvarlig
 • Optima Media ga oss nettsiden vi var på utkikk etter. De leverte et produkt som var meget flott å se på, lett å bruke, og samtidig var meget tidsriktig og moderne. Vi er også veldig fornøyd med samarbeidet under oppbygningen av siden, og oppfølgingen i etterkant. Vi i Gol Installasjon AS anbefaler Optima Media på det sterkeste!
  Ørjan Gran
  Daglig leder
cog

Hva synes du om Optima Media AS?

Vi setter stor pris på at du hjelper oss med å bli bedre. Vi lager enkle og funksjonelle websider som er morsomme å jobbe med, men det som driver oss er selvsagt våre fornøyde kunder.