Raskt i gang med webside fra Optima Media

Vi har laget websider med WordPress siden 2014. I starten testet vi ulike designtemaer og fikk en god oversikt over hva som ble laget til WordPress. Det var et designtema som skilte seg ut fra mengden og vi har holdt oss til dette siden. DIVI – Det mest populære WordPress designtemaet i verden.

WordPress + Divi + Optima = Sant

Vi har laget websider med WordPress siden 2014. I starten testet vi ulike designtemaer og fikk en god oversikt over hva som ble laget til WordPress.

Det var et designtema som skilte seg ut fra mengden og vi har holdt oss til dette siden. DIVI – Det mest populære WordPress designtemaet i verden.

Divi er mere enn bare et designtema, det er et rammeverk for å lage websider uten å benytte HTML koder.

Dette er fremtiden innen webdesign og vi er stolte over å kunne dele denne teknologien med våre kunder.

Front end bygger

Bygg innhold og se umiddelbart hvordan resultatet blir. Du har aldri skapt innhold på en webside slik før. Dette er intuitivt, enkelt og morsomt.

Du kan hente moduler og innhold fra Divi sitt arkiv når du måtte ønske.

Responsiv redigering

Å lage websiden responsiv slik at den ser bra ut på PC, nettbrett og mobil har blitt enklere enn noensinne. Med Divi kan du se hvordan websiden ser ut på de ulike mediene live. Dette gjør det enkelt å tilpasse innholdet slik at det kan vises optimalt på alle plattformer.

Få hjelp mens du skaper innhold

Den nye Divi byggeren viser deg til enhver tid eksempler og gir deg hjelp til å skape det innholdet du ønsker på de delene av nettstedet du jobber med.

Dette gir deg inspirasjon og tips til hvordan du kan lage innholdet du ønsker på best mulig måte.

Divi Theme Builder

Med den nye Divi tema byggeren kan du enkelt designe alle deler av nettstedet ditt på en enkel og intuitiv måte.

Toppmeny, innhold og footer kan styles akkurat slik du ønsker. Du kan selv bestemme hvilke deler av nettstedet som skal benytte de ulike visningene. Dette gjør det mulig å lage design som gjenspeiler årstider, kampanjer eller ulikt innhold iht det budskapet som formidles.

Vil du vite mer?

Still oss et spørsmål!

Jørn har lang erfaring innen salg, profilering og verdiskaping i bedrifter. Siden 2004 har han jobbet med webløsninger og videreført sine erfaringer til bedrifter som ønsker vekst ved å profilere seg på nett. Jørn er mannen du skal prate med for å kartlegge dine behov.

Relaterte innlegg

Raskt i gang med nettbutikk fra Optima Media

Raskt i gang med nettbutikk fra Optima Media

Vi har laget nettbutikker med WordPress og WooCommerce siden 2014. Hos Optima Media AS er du sikret den nyeste teknologien som finnes på markedet. Med over 20 års erfaring vet vi hva våre kunder trenger og vi vet hvordan det skal konfigureres.

Hva må gjøres før din nye webside kan gå live?

Hva må gjøres før din nye webside kan gå live?

Du kan velge hvor mye av jobben du ønsker å gjøre selv eller sette bort til oss underveis i prosjektet. Vi har en fleksibel prismodell som gjør at du kan få akkurat den websiden du ønsker iht ditt budsjett.

Hva må gjøres før din nye nettbutikk kan gå live?

Hva må gjøres før din nye nettbutikk kan gå live?

Du kan velge hvor mye av jobben du ønsker å gjøre selv eller sette bort til oss underveis i prosjektet. Vi har en fleksibel prismodell som gjør at du kan få akkurat den nettbutikken du ønsker iht ditt budsjett.

Pin It on Pinterest